Artisanale Spaanse Olijfolieverkoop Lourdes/Benasque

Onze olijfolieverkoop is terug van weg geweest! Zoals sommigen onder jullie zich waarschijnlijk nog kunnen herinneren deden we een aantal jaar geleden een gelijkaardige olijfolieverkoop naar aanleiding van de COVID-19 crisis. Ter gelegenheid van ons buitenlandskamp naar Lourdes en Benasque bieden we weer olijfolie aan waarvan de winst volledig naar dit kamp gaat. Aangezien we bij Scouts Lod Lavki niet graag meedoen aan de standaard wafel- of koekjesverkoop, zochten we naar een origineel en eerlijk product. 

Met veel trots bieden we jullie dit jaar, in samenwerking met Juan Luis Tapas, Artisanale Spaanse Olijfolie aan. Deze olijfolie is van topkwaliteit en komt rechtstreeks van de boer uit Andalusië. Vervolgens wordt hij verpakt door de leiding. De olijfolie is geschikt voor zowel koude als warme bereidingen en steeds Extra Vierge of zoals op zijn Spaans “Extra Vergin”. U heeft de keuze uit “Eerste Oogst” Olijfolie en een wat zachtere variant “Arbequina” Olijfolie.

U kan er voor kiezen om uw bestelling te laten leveren, indien u binnen de grote ring van Hasselt woont, of om hem zelf af te komen halen op de speelplaats van het Virga Jesse College, Guffenslaan 27. Voor het leveren vragen we een kleine extra kost van € 2,99 maar het eerste ophaalmoment valt samen met onze infoavond ivm. Lourdes waar we velen van jullie verwachten.

Bij vragen kan u ons steeds contacteren op groepsleiding@lodlavki.be.

Belangrijk: vergeet ook zeker niet aan te duiden via wie je steunt, op die manier verzamelt het gekozen lid punten op de ranglijst voor beste verkoper.

Voor de leden: We werken met een online score systeem zodat ook dit jaar de beste verkoper per tak uitgekozen kan worden. Hiervoor is het belangrijk dat de koper steeds aanduidt via wie hij steunt. Verder kunnen jullie door het delen van een persoonlijke link op facebook naar de verkoopspagina ook punten verdienen voor op het scorebord. De winnaar kan een leuke verrassing verwachten.

Waar vind ik mijn persoonlijke link? Op de bestel pagina kan je jouw naam aanduiden en vervolgens de URL kopiëren. Deze kan je vervolgens delen op facebook of andere sociale media. Indien dit niet lukt kan je altijd contact opnemen met je leiding om je verder te helpen.