Spaghettiavond 2024

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Het nieuwe jaar is al even van start gegaan en dat betekent eveneens ook dat het uitgebreid dineren en genieten van verrukkelijke maaltijden al even geleden is. Niet getreurd want de tijd voor onze traditionele spaghettiavond is alweer aangebroken! 

Onze jaarlijkse spaghettiavond zal doorgaan op 9 maart in het Ontmoetingscentrum Sint-Katarina te Hasselt. Net zoals vorig jaar werken we dit jaar met twee tijdsloten: van 18u-19u30 of van 19u30-21u. Hierbinnen kan u genieten van zowel onze vegetarische saus (tomatenroomsaus met champignons) of bolognesesaus die natuurlijk ook gepaard gaan met enkele drankjes. Er is keuze tussen een kleine of een grote portie, een kleine spaghetti kost €9 en een grote portie €11

Heeft u jammer genoeg geen tijd om langs te komen, maar heeft u toch enorm veel zin in spaghetti? Niet gevreesd, want ook dit jaar kan U van onze takeaway-service gebruik maken om thuis toch te kunnen genieten van onze heerlijke creatie. Wij bieden namelijk een pot saus van 500ml aan die voor €8 verkocht zal worden.

Wil je bestellen? Klik op een van de volgende links

RESERVATIE of TAKEAWAY

PS: Indien u nog geen olijfolie heeft besteld kan dit nog tot het einde van volgende week, meer info.

Een stevige linker,
De leidingsploeg van Lod Lavki